ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ [να απολυθουν οι ΔΥ γιατι ολοι μερα τα ξυνουν και τουσ πληρωνω εγω]
10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΘΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ .
.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΦ ΕΝΟΣ, ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ?.
---Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ΄, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ?
-- Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ?
--Ο ΤΕΧΝΤΙΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ [ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ] ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ?
--Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ? ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ .
--Ο ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ  ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΕ?
--Ο ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΡΙΑΣ?
--Ο ΨΑΡΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΑ ΨΑΡΙΑ... ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ?
--Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ?
--Ο ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ[αλήθεια γιατί χάθηκε?] ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΡΙΟΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ?
--Ο ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ?][ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΜΟΥΣΑΚΑ .ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ?
--Ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΟΚΤΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠ ΕΜΠΟΡΙΟΥ?
--Ο ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ?
--Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ Η ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ?
--Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΣΑΝ  ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ?
--Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΣΦΑΧΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΗ?
--Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ?
--Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΕΣ?
--Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ?
--ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ  ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΑΜΕΙΒΕΤΟ ΠΑΧΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.
ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ  ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ Ο Τ........Σ  ΑΕ ΠΧ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ 2009 45 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ 5.7 ΕΚ ΕΥΡΩ .ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΦΕΛΟΥΣ. ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ  ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟΝ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΟ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥ?
ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ  ΠΧ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ,  ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥ ? ΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ?
ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ?
ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΔΥ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ .
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ.
ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕΕΕΕ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Παγιός Παν

Δεν υπάρχουν σχόλια: